Hamsii prajite

de laura2002 in Peste, 24 Mai 2013 | 3891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • hamsie proaspata 1kg
  • faina/malai sau amestec
  • ulei
  • sare
  • mujdei
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Curatam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele.

Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare si malai. Punem 4-5 pesti pe scobitoare ii punem in baia de ulei. Cand sunt gata se scot intr-un caston in care am pus un servetel de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Se servesc cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu lemongrass si sparanghel