Hamsii prajite

de laura2002 in Peste, 24 Mai 2013 | 4121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • hamsie proaspata 1kg
  • faina/malai sau amestec
  • ulei
  • sare
  • mujdei
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Curatam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele.

Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare si malai. Punem 4-5 pesti pe scobitoare ii punem in baia de ulei. Cand sunt gata se scot intr-un caston in care am pus un servetel de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Se servesc cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]