Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty in Peste, 17 Noi 2024 | 2617 vizualizari

 

Am cumparat doua trunchiuri de peste rosu(am aflat apoi ca este biban rosu),din supermarket si am descoperit un peste care se curata usor si care este grozav de gustos prajit in tigaie. Nu am rezistat tentatiei de a-l prezenta si face cunoscut tuturor.
Pentru acest Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: biban, faina, condimente.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos
  • 2 bucati trunchi de peste rosu
  • Sare
  • Piper alb macinat
  • Ulei pentru prajit
  • 200g faina de grau
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos:

Cum se prepara Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

1 Curatam pestele de solzi.
2 Il spalam bine.
3 Il stergem cu prosoape de bucatarie.
4 Presaram sare si piper dupa gust.
5 Punem faina de grau intr-o farfurie si o amestecam cu un praf de sare.
6 Trecem pestele prin faina.
7 Punem tigaia cu ulei pe flacara.
8 Cand uleiul s-a infierbantat, adaugam pestele cu pielea in jos, apasand putin cu furculita.
Prajim 4-5 minute pe fiecare parte.
9 Pregatim o mamaliga si un mujdei de usturoi amestecat cu iaurt, pentru o masa de pranz gustoasa.

Incearca si reteta de Crap cu lamaie si rozmarin, un preparat foarte gustos si aromat sau reteta de Sardine prajite.

Iti recomandam sa incerci si o Saramura de macrou foarte gustoasa.

Sa aveti pofta!🤗

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]