Hummus verde cu ierburi si seminte

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2016 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1-2 linguri iaurt bio degresat
  • o mana frunze de patrunjel, busuioc, chives proaspete
  • seminte de dovleac, neprajite si nesarate
  • seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus verde cu ierburi si seminte:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa.

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, verdeturile, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand mai mult iaurt, daca este nevoie.

Se decoreaza cu seminte de susan si dovleac.

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin pana la cateva zile.

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus verde cu ierburi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus reteta cu tahini