Iahnie de fasole cu ciolan afumat

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2016 | 14371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g fasole boabe
  • ciolan afumat
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • boia dulce
  • praf de chilli
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min.

Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici.

Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40 min.

Intre timp, am tocat legumele si le-am calit in putin ulei cu sare, piper, boia, chilli.

Am pus legumele calite in oala, am adaugat rosiile tocate cubulete, crenguta de cimbru, am potrivit gustul cu sare si am mai lasat 15 min pe foc.

La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]