Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

de Bucataras in Porc, 10 Feb 2025 | 5677 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Rețeta tradițională de varză murată călită cu ciolan la cuptor ne aduce un preparat savuros, fraged și aromat, perfect pentru mesele în familie. De data aceasta, Andra Mihail ne prezintă varianta ei pentru o mâncare mai savuroasă și mai suculentă.
      Pentru această Varză murată călită cu ciolan la cuptor -Rețeta tradițională plină de savoare, sunt necesare următoarele ingrediente: varză murată, ceapă, ciolan afumat, boia, cimbru, suc de roșii și mărar verde.  

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare:
      • 3 kg varză murată
      • 1 ceapă
      • 500 ml suc de roșii (bulion)
      • 1 kg ciolan afumat dezosat
      • 150 ml ulei floarea soarelui
      • cimbru uscat
      • boia de ardei dulce
      • piper
      • mărar verde
      Portii: 8
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare:

      Cum se prepara Varza murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare:

      Taie ciolanul afumat în cuburi potrivite, apoi prăjește-le într-o cratiță, în puțin ulei de floarea soarelui. După ce s-au rumenit pe toate părțile, scoate bucățile de carne într-un vas.

      Toacă varza murată în fâșii subțiri. Curăță și toacă mărunt ceapa și călește-o în aceeași cratiță. Scurge bine varza de zeamă și adaug-o peste ceapă. Călește-o câteva minute, amestecând bine cu o lingură. Adaugă sucul de roșii și condimentează cu cimbru, puținăboia și piper proaspăt măcinat. Toacă mărar proaspăt și adaugă peste varză. Amestecă bine totul ca să se întrepătrundă aromele.

      Pregătește o tavă mare, cu pereții înalți. Pune un strat de varză, adaugă bucățile de carne și acoperă-le cu restul de varză.

      Pune tava cu varză în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C și las-o până se rumenește bine. După coacere, scoate tava din cuptor și lasă varza puțin la răcorit, apoi servește cu mămăliguță și ardei iute.

      Este o bunătate în această variantă și vă recomandăm să o pregătiți și voi.  

      Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

      ieri la 19:29

      Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

      de oanapl 8

      pe 26.04 la 22:27

      Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

      pe 25.04 la 09:05

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      pe 25.04 la 08:41

      Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

      pe 25.04 la 08:35

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Fasole cu ciolan afumat