Iahnie de linte

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 14226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa
  • o lingura pasta de ardei
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • vegeta
  • o lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apa de cu seara. Apa se schimba de doua ori.

Ceapa curatata se taie solzisori- se poate pune ceapa verde - si se caleste in putin ulei, se adauga apoi pasta de ardei. Adaugam lintea scursa de apa , condimentam si adaugam o cana cu apa. Lasam sa fiarba. Lintea fierbe repede. Cind este gata adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

Am servit-o cu chiftelute din legume. ( apare imediat reteta) si muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Criss 1

29.11.2010, 18:42

Foarte buna. Eu n-am facut iahnie in schimb am facut ciorba de linte si a fost foarte buna.

kamy 1

30.11.2010, 00:13

nu am mancat linte niciodatatrebuie sa incerc 5f

28_andreea 1

04.12.2010, 16:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole iahnie