Icre cu iaurt Godina

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5787 vizualizari

 

De cand am facut aceasta reteta nu am mai facut icre cu gris sau cu paine. Sunt delicioase si mult mai pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de icre sarate
  • ulei
  • 1 lingurita de iaurt
  • 1/2 lingurita de mustar
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa tocata fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu iaurt Godina:

Se pun icrele intr-un castron, se adauga mustarul, sucul de la o lamaie - treptat si se freaca cu ulei pana se obtine volumul dorit. La sfarsit adaugam iaurtul si ceapa tocata fin.

Se servesc cu rosii sau castraveti.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu iaurt Godina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]