Icre de crap

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 6822 vizualizari

 

delicioase.....

 

INGREDIENTE

  • o cutiuta de icre la sare(din comert)
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • un miez de paine 
  • o ceasca lapte
  • o ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Se lasa icrele la scurs de seara pana dimineata. Se moaie miezul de paine in lapte, se stoarce si se pune peste icre intr-un bol. Se mixeaza adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie. In final se toaca marunt ceapa si se amesteca cu icrele sau se presara deasupra (asa cum am procedat eu) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pate de peste