Saratele

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g drojdie,
  • 2 lg sare,
  • 2 oua,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri untura,
  • 100 g margarina,
  • 100 ml lapte,
  • chimen dupa gust,
  • branza rasa mai tare fara zer
  • 100-150 g, faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se face un aluat mai vartos din cele enumerate mai sus  pe care-l vom lasa 30 min la crescut.

Se intinde foaie de subtire pe care,dupa ce am uns-o cu ou batut,presaram ,susan,mac si sare dupa gust, se taie fasii ingustesi sise asaza in tava in care am presarat putina faina. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele de casa rapide