Icre de fasole

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

 

  • Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
  • Fierbem fasolea cu foile de dafin.
  • Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta. 
  • Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
  • Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
  • Potrivim de sare si piper.
  • Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
  • Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
  • Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

26.10.2015, 17:26

Ce-mi plac icrele astea de post!

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Rocsi 1

26.10.2015, 20:06

Ce faine ti-au iesit, vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bacon cu mozzarella si pepene galben