Iepuras cu suc de portocale -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 6301 vizualizari

 

este super super bun,piticilor mei le-a palcut enorm,ei oricum nu se dau in vant dupa creme

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani suc de portocale natural(10 portocale)
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani zahar brun
  • 3 vanilii
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • pt decor:zahar pudra si glazura de ciocolata(apa fiarta,cacao,zahar si ulei)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepuras cu suc de portocale -post:

Se amesteca praful de copt cu faina zaharul si apoi se pune sucul de portocale si uleiul,coaja de lamaie ,vaniliile

Se pune in forma de iepuras (eu am de silicon)si se pune la cuptor pentru 50-60 minute 160 grade

Cand e gata se verifica cu scobitoarea apoi se lasa la rece dupa care se pudreaza bine cu zahar pudra si se decoreaza cu glazura de ciocolata

Este ceva rapid de post facut asa la repezeala simteam nevoia de ceva dulce,iar pitici mei l-au savutat si cu ochii

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras cu suc de portocale -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (19)

nadina73 1

09.04.2010, 23:48

multumesc mult

mariac 1

16.04.2010, 01:00

simo daca te uiti asa la el zici ca e viu ,foarte frumos

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:17

frumos iepuras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]