Impletitura cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Oct 2013 | 3664 vizualizari

 

Stiti voi impletitura asta la moda :))

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15-16 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 oua
  • 200-300 ml lapte caldut
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei

Umplutura

  • 300-400 gr branza dulce
  • 4-5 linguri de zahar
  • 4 linguri de gris
  • Un ou pentru uns.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu branza:

Aluat

Faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si ouale se pun in castron.

Drojdia se dizolva in lapte caldut si se pune in castron.Se adauga pe rand restul de lapte si se faramanata pana obtinem un aluat ce poate fi intins. La final se adauga uleiul , se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 40-50 min.

Umplutura

Branza se amesteca cu zaharul si cu grisul.

Asamblare

Aluatul se taie in trei. Fiecare parte se ia si se intinde.

Se pune branza , si se ruleaza.

La final se impletesc rulourile obtinute.

Se pue impletitura in tava, se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

09.10.2013, 17:30

este extraordinar de buna

Lia_ 1

10.10.2013, 06:26

ti-a iesit perfect ca de revista

Dea_Dea 1

10.10.2013, 09:12

Va multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta"n foi cu branza