Inghetata Bacio

de RuxyRux in Dulciuri, 4 Aug 2016 | 3681 vizualizari

 

Nutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 1 cutiuta lapte condensat (vezi foto)
  • 250 g pasta de macadamia (foto)
  • 250 ml frisca lichida (de preferat naturala neindulcita)
  • un borcan mic cu nutella
  • vanilie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Bacio:

Frisca se mixeaza, se  scoate jumatate din ea intr-un bol.

In vas peste frisca ramasa se pune laptele condensat, vanilia, pasta de macadamia, mascarpone apoi nutella, se mixeaza usor.

In compozitia rezultata se adauga restul de frisca pe care o incorporam usor cu o paleta prin invaluire pana la omogenizare.

Se da vasul la congelator peste noapte (de preferat sa aveti un bol metalic).

Pentru decor... am avut fulgi de ciocolata iar in forma pentru inghetata cand am mancat  am presarat alune de padure.

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Bacio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

miki_a 1

24.06.2017, 12:57

Waw! Cred că e absolut minunată!

kytz 1

24.06.2017, 17:36

Așa deliciu se mănâncă cu lingura de ciorbă !

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:05

Multumesc tare mult...a fost o minunatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu ciocolata si portocala