Inghetata de banane

de anomisana in Dulciuri, 25 Aug 2012 | 5258 vizualizari

 

Inca este vara, inca este cald, iar inghetata este dulcele meu preferat, asa ca va mai aduc o inghetata. De data asta cu banane.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 banane (400 g miez)
  • sucul de la o lamaie
  • 500 ml frisca lichida
  • vanilie
  • 1 cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Bananele curatate, impreuna cu sucul de lamaie si laptele condensat le-am pasat cu ajutorul blenderului.

Frisca am batut-o spuma cu mixerul.

Am turnat crema de banane peste frisca si am omogenizat, apoi am last cateva ore la congelator.

Simplu si foarte aromat.

TIPS-URI

1

Eu initial am pus mai putin lapte, dar l-am adaugat pe restul pe parcurs.

2

Am pus doar 250 ml frisca, si parca nu era destul de cremoasa, asa ca pana s-a inmuiat inghetata, am batut inca 250 ml frisca si am adaugat la inghetata. Am scris in reteta toata cantitatea pusa, atat la lapte condensat cat si la frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sidy 1

26.08.2012, 07:43

Vreau si eu ca tare fain mai arataaaaa

Lau 1

26.08.2012, 15:41

numai buna pe caldura asta

vero79 1

21.09.2012, 15:08

arata foarte bine
se poate inlocui laptele condensat cu cel de vaca?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]