Inghetata de frisca si mascarpone

de Michelle in Prajituri, 2 Iul 2009 | 9339 vizualizari

 

E super buna....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 500 ml frisca
  • 100 gr,3 lg nuca macinata
  • 2 lg zahar
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de frisca si mascarpone:

Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza.

Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema mascarpone+frisca+alunele caramelizate se amesteca bine se adauga si esenta se pune intr-o cutie si se da 2 ore la congelator...mmmm racoroasa si mmmm bunaaaaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de frisca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

03.07.2009, 07:43

La asa combinatie cred si eu ca este tare buna

Michelle 1

03.07.2009, 11:16

da asa e...foarte buna,racoroasa si hranitoare...

Oana 1

04.07.2009, 00:44

Super combinatia! Felicitari, arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema