Inghetata de portocale

de kamy in Dulciuri, 12 Mai 2011 | 3934 vizualizari

 

Nu le mai manca nimeni,asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele.Noroc ca azi a fost o zi calduroasa iar aceasta inghetata acrisoara a picat numai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml suc portocale
  • 1 plic crema de lamaie la rece
  • 300 ml.crema patiserie(frisca lichida)
  • 2 ling.zahar pudra
  • 1 plic intaritor ptr.frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Crema de lamaie o mixam bine cu sucul de portocale si zaharul pudra.

Batem frisca foarte bine(putem adauga plicul de intaritor daca nu se bate bat)dupa care incorporam crema.

Punem in caserole si le bagam in congelator.

Nu trebuie sa mai amestecam in ea deoarece nu se formeaza ace de gheata.

Rezultatul...o inghetata cremoasa si acrisoara.

Am pus deasupra coaja de portocala si lamaie rasa pusa la zahar si bombonele.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

in poza se vad 350 ml suc de portocale dar am mai pus 50 ml la sfarsit ca sa aduc crema la consistenta uneia facute pe foc cu oua.

2

daca nu doriti o inghetata acrisoara,cu gust si de lamaie puteti folosi crema de vanilie la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere intregi