Inghetata mascarpone

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 6535 vizualizari

 

ceva bun,racoros si foarte fin

 

INGREDIENTE

  • 250 mascarpone
  • 80 ml frisca
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 2 vanilii
  • caramel -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata mascarpone:

Se amesteca laptele cu zaharul pe foc pana se topesc apoi se pune vanilia si se ia de pe foc.

Mascarponele si frisca lichida se amesteca bine pana devine spumos ,apoi se pune laptele(racit) si se amesteca foarte bine.

Se pune compozitia in masina de inghetat pentru 15 minute..........si totul e gata

Se servest cu caramel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pacat ca nu am mai apucat sa fac poze la cupele cu inghetata  pt musafiri,dar promit ca o sa va mai pun poze cu cupe de inghetata ..............si daca erai satul,ful si tot  nu puteai refuza

Se decoreaza cu frisca ,fructe si bombonele ,

sincer imi pare rau ca nu am apucat sa va fac poza.

Merita sa incercati e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (30)

nadina73 1

02.08.2010, 00:45

danis 1

04.08.2010, 16:50

data viitoare iti iau eu 2 cutii de macarponesa ne mai faci

laura2002 1

24.04.2013, 15:24

Nu am masina de inghetata. La congelator nu se intareste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]