Intorsuri dulci si sarate

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2010 | 11251 vizualizari

 

Reteta din ,,Carticica practica,,.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 120 ml apa calduta sau lapte
  • 50 g branza sarata
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Intorsuri dulci si sarate:

Se face un aluat din faina, ou, apa sau lapte, branza rasa si zahar . Se framanta pana nu se mai lipeste de mana. Se imparte in bilute nu foarte mari. Fiecare bila se intinde in foaie foarte subtire cu sucitorul, se ruleaza si se strange melc. Se aplatizeaza apoi cu sucitorul. Se pun la prajit in ulei incins.

Se pot servi cu branza tare rasa deasupra sau pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Intorsuri dulci si sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

29.06.2010, 14:49

si eeeeu!2,da?

ionix 1

29.06.2010, 15:56

eu vreau sarate cu zahar deasupra bun bun

madi_marin 1

29.06.2010, 18:33

si pentru gaby si pentru ionix......fara numar.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]