Jeleuri de portocale

de Miha in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 8935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura miere
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleuri de portocale:

Sucul de portocala se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu mierea, pana aceasta din urma se topeste. Nu se fierbe, doar se incalzeste usor.

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa rece, apoi o incorporam in sucl caldut. Omogenizam si lasam la racit.

Turnam sucul in forme si dam la frigider pana se incheaga. Se scot usor din forme si se tavalesc prin zahar sau se lasa simple, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Mitinita 1

16.01.2011, 16:49

ma uitam si eu la forma de trandafiri,dar se pare ca o sa facem jeleuri dinosaur! eu fac mai ales vara!

mamidesara 1

22.01.2011, 23:34

ce simplu si apetisant!

cismaru_nicoleta 1

23.01.2011, 00:31

Adorrr....jeleurile..Nu stiam ca se pot face asa de usor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de portocale