Jumarele aurii

de claudiaO in Porc, 18 Sep 2018 | 3763 vizualizari

 

Inca nu a venti iarna, dar daca a dat putin racoarea, a aparut si pofta de ceva jumarele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne impanata de porc
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumarele aurii:

Carnea spalata si uscata in prealabil, o taiam bucati potrivite de cca 2 cm si o punem in tuciul incins. Amestecam cu lingura din cand in cand ca sa se desprinda, apoi le tinem pe foc pana se rumenesc frumos.

Le scoatem intr-o sita si presaram sare pe ele, dupa gust.

Servim cu pofta, dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumarele aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu