Jumari de casa

de 28_andreea in Porc, 16 Feb 2014 | 4126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg slanina de porc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de casa:

Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :))  ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare de lemn pana sunt gata rumenite si ca sa nu se prinda de fund. Cand sunt gata jumarile se scot intr-o strecuatoare cu o spumiera ca sa se scurga untura. Dupa ce s-au scurs se rastoarna intr-un castron si se presara sare.....si gata jumarile numai bune de mancat cu ceapa rosie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]