Krantz

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Ian 2013 | 26002 vizualizari

 

Imi place sa-i zic Crontanila,intotdeauna fac mai mult zahar caramel cu nuca,sa rontai si eu ceva si sa ajunga si pe prajitura...

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • CREMA
  • 900 ml lapte
  • 6 linguri amidon de la Dr.Oetker
  • 2 pachete margarina rama
  • 300 g zahar
  • 1 lamaie
  • KRANT
  • zahar cca 200 g
  • nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krantz:

BLAT:

Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si apoi faina. Compozitia se pune in doua forme de cozonac

CREMA:

Zaharul, zeamilul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa. Se da de pe foc, se pune si coaja si zeama de lamaie si se adauga margarina.

KRANTUL:

Se caramelizeaza zaharul se adauga nuca prajita,se da la rece,cand este rece se piseaza cat de mare sau marunt dorim sa fie .

Blatul se taie in trei se umple cu crema,se pune si deasupra si se imbraca cu krant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krantz" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

15.01.2013, 19:43

Grozav!

Bunica 1

15.01.2013, 20:32

Foarte bun! Am si eu reteta,dar n-am facut-o demult

Sim0na 1

17.01.2013, 21:33

delicioasa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si ness