Lapte zburat à la rose

de yafa in Dulciuri, 21 Sep 2010 | 6585 vizualizari

 

Lapte de pasare in forma light. Cand eram mica nu stiu de ce il numeam lapte zburat si de atunci asa a ramas. De unde si titlul!

 

INGREDIENTE

  • lapte
  • albus de ou
  • 1 praf de sare
  • zahar
  • zahar pudra
  • vanilie baton
  • petale de trandafir uscate
  • esenta de trandafir sau colorant roz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte zburat à la rose:

 

Batem albusurile cu praful de sare mai intai si cu jumatate din cantitatea de albusuri in zahar tos, cand s-a intarit continuam si adaugam cealalata jumatate in zahar pudra, pana se formeaza bezeaua.

Laptele se indulceste dupa gust, se adauga vanilia taiata si scobita pe mijloc, petalele de trandafir maruntite, esenta. Lasam sa dea in clocot si cu ajutorul unei linguri adaugam cate putin albus in laptele ce fierbe. Dam deoparte, lasam sa se raceasca si dam cateva ore la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte zburat à la rose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura desteapta cu vanilie