Lasagna

de madi_marin in Lasagna, 27 Feb 2010 | 9347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 9 foi lasagna
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 150-200 g cascaval ras marunt
  • condimente pentru carne tocata
  • condimente pentru carnea de porc
  • condimente pentru pizza
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul de rosii, se mai da un pic in fiert si se da deoparte.

Foile de lasagana se fierb pe rand cam 5 minute fiecare , in apa sarata si cu putin ulei.

Se aseaza intr-un castron termorezistent straturi alternative de foi, carne si cascaval ras. Ultimul strat sa fie de foi peste care se presara cascaval.

Se da castronul la cuptor pana cand lasagna capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata