Lasagna

de Gagarin in Lasagna, 1 Iun 2014 | 4734 vizualizari

 

Descoperiti intre straturi de paste, gusturile autentice de sos bolognese cu bucati fine cu carne de vita si Bechamel, acoperite molatec cu branza si trecuta prin cuptor.

 

INGREDIENTE

  • sos Bechamel 1.2 kg (300 g/strat x 4 straturi)
  • sos Bolognez 1.2 kg (400 g/strat x 3 straturi)
  • placi pt Lasagne
  • Branza 250 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.

2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.

3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.

4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.

Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y

TIPS-URI

1

se lasa la racit pentru a putea fi scoasa din tava in forma dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]