Am creat aceasta reteta, in speranta ca va voi tenta cu aromele primavaratice, dar si ca il voi pacali pe piticul meu sa manance ceva nou! Si am reusit! Maaaaare noroc am eu cu motanul Garfield, personajul de desene animate amator de lasagna, pe care fiul meu il urmareste cu placere la tv.
Foile se fac astfel: Din toate ingredientele pt aluat se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. Se pot folosi atat proaspete, cat si uscate.
Intr-o tava de jena unsa cu unt, am alternat cate unstrat de foi de lasagna proaspat facute, un strat de sos Bolognese, un strat sos Bechamel...si tot asa, pana am umplut vasul. Ultimul strat a fost de sos Bechamel, peste care am pus cateva cubulete de unt si cascaval ras...am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos, si am servit.Cea mai mare bucurie a fost sa-l vad pe baiat mancand cu pofta!
Enjoy!