Legume aromate la cuptor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 3833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi
  • 4 cartofi medii, curatati si taiati cubulete
  • 4 morcovi, curatati si taiati betigase
  • 2 tije de patrunjel, curatate si taiate rondele
  • ½ gulie, curatata si taiate cubulete
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 1 lingurita bioa de ardei dulce
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • sare si piper, dupa gust
  • 50 ml sherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume aromate la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas, se amesteca uleiul de masline cimbru, bioa de ardei dulce, miere, sare si piper si 50 ml sherry.
Se pun legumele intr-un castron si se toarna peste ele amestecul cu condimenete apoi se amesteca bine.Se pun legumele intr-un vas termorezistent, se aduga foaia de dafin, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor 1 ora apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

pe 25.01 la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval