Legume deshidratate in ulei de masline

de adnia in Conserve, 3 Ian 2013 | 5449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • dovlecei,
  • vinete,
  • ardei gras
  • castraveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume deshidratate in ulei de masline:

A venit iar timpul sa va arat un borcanel colorat si apetisant de conserve pt. iarna: legume deshidratate de mine  si apoi conservate in ulei de masline: rosii, dovlecei, vinete, ardei gras si castraveti...numai bune de folosit in sosuri si tocanite de legume!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume deshidratate in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (12)

adnia 1

04.01.2013, 18:21

scuze, credeam ca e simpla reteta si de asta n-am explicat prea bine...intai am deshidratat legumele la deshidrator, apoi le-am asezat frumos in borcane stelirilizate in prealabil, apoi am turnat ulei de masline caldut (la 40 grade) si am inchis capacul etans. asta a fost tot!

Panacris 1

05.01.2013, 14:01

iry-gabriela 1

29.03.2015, 14:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]