Legume gatite la tigaia dry cocker

de Valclaudia in Mancaruri de post, 21 Feb 2016 | 6590 vizualizari

 

o mancare de post sanatoasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1/2 kg legume congelate (porumb, morcov, fasole verde, telina, pastarnac)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gatite la tigaia dry cocker:

Desprindem buchetelele de broccoli de pe cotor, le spalam sub jet de apa rece.

In tigaia dry cocker punem 1 lingura ulei de masline si legumele congelate.

Deasupra asezam buchetelele de broccoli, presaram sare si piper dupa gust.

Punem tigaia pe flacara medie si lasam sa se gateasca legumele innabusit cca 25-30 minute.

Incercam cu furculita,daca aceasta patrunde usor in cotoarele buchetelelor de broccoli, inseamna ca mancarea e gata si putem servi.

La servire presaram marar verde proaspat tocat.

Sunt delicioase, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gatite la tigaia dry cocker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

deyutzky 1

22.02.2016, 12:41

delicioase

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:10

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:54

Ce frumos sta brocolli . parca btigaia este speciala pentru el !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte(de post).