Legume mexicane cu snitel de soia de post

de PopaAngela in Mancaruri de post, 24 Mar 2019 | 3003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de g de amestec de legume mexicane congelate 
  • 2 cepe potrivite 
  • 100ml de ulei 
  • 100 ml de apa 
  • 1 conserva de porumb dulce - optional 
  • sare 
  • piper dupa gust 
  • un pachet de snitele de soia de 100 de gr 
  • faina 3 linguri 
  • mustar 3 linguri 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu snitel de soia de post:

Se pune uleiul la incins, apoi se pune ceapa taiata solzisori ca sa se caleasca putin, amestecam, apoi punem  legumele congelate in tigaia cu  ceapa calita, apoi punem si apa, sare, piper si acoperim.  Dam  la foc mic si lasam la inabusit  20 - 30  min, iar la urma, cine doreste, poate sa puna si o conserva de porumb dulce peste toate si sa le amestece impreuna. 

 Intr-o oala de 2 l punem apa la fiert, cand clocoteste, punem snitelele de soia in oala in care am presarat  si putina sare, lasam sa fiarba 20 de  minute, apoi le scoatem intr-un ciur si le lasam sa se raceasca, dupa ce s-au racit, facem din 3 linguri de faina si 3 l de mustar o pasta ca de rantas cu putina apa si sare; prajim snitelele racite prin aceasta pasta. Se  pot servi si reci si calde dupa preferinta fiecaruia. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu snitel de soia de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofi