Limbi de pisica

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 7584 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • 160 gr faina
  • 120 gr zahar
  • 130 gr unt
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limbi de pisica:

Zaharul impreuna cu untul se mixeaza pana ce devin o compozitie cremoasa.

Apoi adaugam treptat faina.

Separat batem albusurile spuma impreuna cu un varf de sare .

Turnam albusurile peste compozitia de unt si amestecam incet.

In tava tapetata cu hartie de copt ,formam bastonase din compozitie cu ajutorul unui posh.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pina se rumenesc usor pe margini.

Se servesc ca atare sau alaturi de inghetata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana