Limonada cu menta

de Rocsi in Bauturi, 10 Iul 2012 | 4828 vizualizari

 

Daca tot sunt zilele astea asa toride, sa ne hidratam cat mai mult.Si cum m-am saturat parca de banala apa plata, m-am apucat de pregatit limonada zilnic pentru ca ne place foarte mult.Va servesc si pe voi ca sa va mai racoriti!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 litri apa plata
  • 1 lamaie si jumatate
  • 1 lime
  • o mana frunze de menta verzi
  • cubulete de Green Sugar pentru indulcit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu menta:

Spalam lamaia si limeul.
Intr-un bol stoarcem lamaia intreaga si jumatate din lime.
Cealalta jumatate de lime si de lamaie le taiem feliute mici.
Peste acestea, punem apa plata, indulcitor Green Sugar si amestecam pana ce, acesta din urma este complet topit. Indulcitor puneti dupa gust, in functie de cat de dulce va place sa fie limonada.
Daca nu va place indulcitorul puteti inlocui cu miere, zahar sau altceva. Eu am pregatit si cu sirop de papadie si a fost un deliciu.
Spalam frunzele de menta, le punem in limonada.
Amestecam bine totul si dam la rece pentru 30 de minute.
O scoatem de la rece, ne punem in pahare si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mena29 1

12.07.2012, 19:44

racoritoare si buna!

Rocsi 1

12.07.2012, 20:23

Multumesc Miuta

Rocsi 1

12.07.2012, 20:24

Mena draga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zahar candel brun in rom