Linte rosie cu sparanghel

de dantes in Mancaruri de post, 25 Mar 2018 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 50 ml ulei
  • sparanghel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte rosie cu sparanghel:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cand este aproape gata se adauga lintea si se mai lasa la calit 2-3 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana scade complet. Se sareaza si pipareaza dupa gust.

Sparanghelul se introduce in apa clocotita 2-3 minute si se scoate in apa rece, apoi se pune 3-4 minute la prajit in ulei fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

26.03.2018, 17:05

Dantes pe mine ma tenteaza Imi place ce combinatii faci in ultimul timp

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:44

bun

dantes 1

30.03.2018, 17:06

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ananas si halva (reteta de post)