Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

de aziz in Dulciuri, 9 Apr 2011 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantina pt frisca
  • 200 ciocolata amara
  • 250 gr frisca batuta
  • 10 gr gelatina
  • bilute colorate
  • betisoare de plastic sau de lemn
  • forme pt gheata de la frigider
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata):

topim ciocolata cu 250 ml de frisca

lasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte.

se pune cu o lingura crema obtinuta in fiecare cerculet din forma pt gheata si se da la congelator 15 minute

scoatem, introducem cite un betisor in fiecare biluta si dam inapoi la congelator pt ....sa zicem o ora.

scoatem din congelator in momentul servirii si pt a putea scoate din forme punem tavitele deasupra unei oale cu apa fierbinte 30 de secunde

scoatem bomboanele de inghetata si le dam prin bombonele colorate.

cei mici vor sta la coada  si mai mult ,,maaaaiii vreaaaaaaaauuuuuuuuuuu,,nu ve-ti auzi.:)))))))))))

desigur puteti umple forme din napolitana si vor fi la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bavareza de portocale