Macaroane cu branza

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3814 vizualizari

 

Un dulce buun!

 

INGREDIENTE

  • apa;
  • un praf de sare;
  • un pachet de macaroane;
  • 2 cani zahar;
  • 3 oua;
  • o mana de stafide;
  • 1 kg branza de vaci dulce sau desarata;
  • esenta;
  • o lingura ulei/unt/margarina.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele, se mai fierb cateva minute, iar apoi se opreste focul si se pune un capac peste cratita, care se tine pana cand se umfla macaroanele.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Intr-o alta cratita se arde o cana de zahar si se imbraca peretii acesteia cu zaharul caramelizat.

Dupa aceea, intr-un castron se amesteca ouale, o cana de zahar, stafidele, branza, esenta si uleiul.

Macaroanele se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se pun peste compozitia din castron. Se amesteca, apoi se toarna in cratita cu zaharul caramelizat, care intre timp s-a crapat. Se baga la cuptor pana cand capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]