Macaroane cu branza de burduf

de nilgun in Paste, 6 Iul 2013 | 7849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. macaroane
  • 300 gr. branza de burduf
  • sare
  • ulei de masline
  • 2oua proaspete
  • iaurt apoximativ 100 de gr.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza de burduf:

Macaroanele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei aproximativ 10 minute. Cata acestea fierb , zdrobim branza de burduf cu o furculita, batem cele 2 oua si le amestecam cu iaurtul. 

Dupa ce macaroanele au fiert, se scurg si se aseaza 1/3 din cantitatea de macaroane intr-un vas yena, care in prealabil a fost uns cu ulei de masline. Peste se pune 1/3 din branza de burduf si un strop ulei de masline. se continua operatiunea pana se termina cantitatea de branza si macaroane. 

Deasupra se toarna ouale amestecate cu iaurtul.

Se serveste taiat in patratele cu cate o lingura de iaurt deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]