Tagliatelle cu cicoare

de - Andreea - in Paste, 1 Apr 2014 | 3945 vizualizari

 

Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 400 gr frunze cicoare
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cicoare:

Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.

Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.

Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .

Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.

Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cicoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

laura_n 1

02.04.2014, 17:07

ce gust au?

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:21

mmmm.... interesant

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:48

Laura iti zic sincer cas aduc a spanac fiert si calit.Doar ca nu au amarul spanacului.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]