Macaroane cu sos de rosii

de Ubulika in Paste, 11 Mar 2012 | 17625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 -200 paste 
  • 1 ceapa mai mare
  • ulei de masline daca aveti
  • 1 catel de usturoi
  • busuioc
  • vegeta
  • bulion
  • piper,boia
  • busuioc
  • parmezan sau branza telea,burduf pt ras
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu sos de rosii:

Se face sosul: Se taie ceapa si usturoiul si punem la calit in ulei,apoi adaugam si ardeiul tocat.Condimentam,punem bulionul si o cana cu apa in functie de cat de gros sau subtire vreti sa iasa sosul.Lasam la foc mic sa se ingroase.

Fierbem pastele,le scurgem si le punem peste sosul de rosii care fierbe.Mestecam,mai lasam 10 minute.Stingem focul si presaram busuioc.

Se serveste cu cascaval ras.

TIPS-URI

1

ar merge mult mai bine si cu putin vin alb

2

optional si cateva masline,dau un gust mai bun

3

se poate face si o mica ingrosala din faina si bulion

4

merg ca si garnitura la o carne, asa ca merg cu pui, cu porc, vita....

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce si smantana