Macaroane uriase umplute

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 8092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati de macaroane groase
  • 125 gr branza dulce
  • 200 gr branza sarata telemea de vaca
  • 200 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • piper
  • 2 oua
  • 150 ml lapte dulce
  • 150 iaurt natural
  • 50 gr parmezan ras
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 3-4 ciuperci proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane uriase umplute:

Se curata si se taie marunt ceapa si se pune la prajit,baconul se marunteste si el si se adauga peste ceapa,acelasi lucru se va face si cu ciupercile si apoi se lasa la racit.   in acest timp ,separat intr-un vas ,se amesteca branza dulce cu cea sarata ,smantana si compozitia din tigaie(prajala)Cu o lingurita mica si cu dexteritate si rabdare se vor umple macaroanele care apoi se vor aseza intr-un vas rezistent la foc .Se vor amesteca ouale,laptele,iaurtul se omogenizeaza bine cu un tel si se pune peste macaroane in vasul de yena ,bineinteles ca vom presara  parmezanul si pentru 20 minute va fi dat la cuptor . Se poate servi cu orice salata exemplu eu am avut o salata de fasole uscata (rosie la culoare)

Pofta buna,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane uriase umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

jolygina 1

12.11.2010, 13:33

arata foarte bine cred ca ai dreptate vanilla

nadina73 1

14.11.2010, 12:02

interesanta combinatie

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:53

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si sunca