Macrou cu legume la cuptor

de Bunica in Peste, 6 Aug 2019 | 3513 vizualizari

 

Pentru un pranz sau cina, macroul cu legume la cuptor este un preparat gustos si rapid. Ai nevoie de putina pofta si placere de a manca peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou proaspat
  • 2 morcovi
  • 2-3 ciuperci
  • 1/2 ardei gras rosu/verde
  • 3-4 linguri mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • condimente pentru peste
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu legume la cuptor:

Curata si spala legumele.

Morcovul se taie rondele.

Ardeiul taiat cubulete.

Ciupercile taiate felii.

Pestele se spala, eviscereaza si se taie capul.

Lamaia se taie rondele.

Se ia o bucata hartie de copt.

Asezi jumatate din legume pe hartia de copt, deasupra pui pestele.

Asezonezi cu sare, piper, condimente de peste, stropesti pestele cu o lingura de ulei, pui rondele de lamaie in interiorul pestelui si deasupra.

Strangi hartia de copt astfel incat pestele si legumele sa fie cat mai compacte.

Intreg pachetul il infasori in staniol, il pui in tava de copt si-l introduci in cuptorul incins la 170 grade pentru 20 de minute.

Scoti tava, desfaci staniolul si hartia si dai la cuptor pentru 10 minute pentru a se rumeni pestele.

Se serveste cald sau rece .

Sa va fie de folos!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor