Macrou in sos de rosii cu usturoi

de Lau in Peste, 13 Feb 2019 | 3702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml pasta de rosii facuta in casa
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • cimbrisor
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
  • Optional
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 1 bucata slanina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu usturoi:

Pestele curatat de intestine si cap il spalam, il stergem si condimentam cu sare si piper, il acoperim cu o folie si dam la rece 2 ore.

Intr-o tigaie calim usturoiul putin, il stingem cu vinul,adaugam pasta de rosii,1 cana de apa si lasam sa fiarba 5 min.

Condimentam sosul cu condimente dupa gust, adaugam 1 lingurita de miere si zeama de la lamaie.

Turnam sosul in tava unsa cu ulei, adaugam pestele si dam la cuptorul incalzit cca 50 min.

Cand si cand punem cu lingura sos peste peste, nu-l intoarcem pentru ca se poate rupe.

Optional putem adauga legume taiate julie si bucati de slanina sau orce afumatura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

13.02.2019, 19:25

Adi 1

13.02.2019, 20:49

Foarte bun!

dantes 1

16.02.2019, 08:26

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste