Macrou la cuptor

de susu in Peste, 4 Apr 2013 | 20915 vizualizari

 

o reteta foarte usoara si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cana de vin alb sec
  • patrunjel
  • sare, piper, boia, curry, cimbru, rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Curatam pestii, ii spalam si-i stergem cu un prosop curat. Ii crestam si-i condimentam pe ambele parti, introducem felii de lamaie si usturoi in crestaturi si-l ungem cu usturoi pisat. Punem peste peste putin sos de soia, ulei de masline si turnam cana de vin in tava. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20 de minute. Scoatem folia, punem patrunjel tocat si mai lasam 5-10 min.

Se mai poate face in acelasi mod fara vin asezand pestele cu lamaie si condimente intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]