Macrou la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 4 Iul 2012 | 12751 vizualizari

 

.....i mi place tare pestele si as manca oricand si in orice fel!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 3 pesti macrou,
  • malai,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • o lamaie zemoasa
  • si bineinteles o mamaliguta gustoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit bine pestele il asezam intr-un bol si stoarcem lamaia bine peste pestele prajit, care se lasa un pic sa se patrunda bine cu zeama de lamaie.

Se serveste cu mamaliguta si cu lamaie, eu asa il prefer pentru ca nu prea imi prieste usturoiul.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

lamaia face casa buna cu pestele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

05.07.2012, 18:24

iry-gabriela 1

05.07.2012, 18:40

pupici,unul cate unul

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:45

Arata grozav Iri, tocmai ce m-a imbogatit sotul aseara cu o colectie de macrou de captura aseara 7 bucati...mare si frumos peste, astazi i-am facut unul pe pat de sare, a fost incantat, a mers perfect cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde