INGREDIENTE
- 3 pesti macrou
- 5 linguri faina
- sare dupa gust
- 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:
Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins.
Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Am servit cu mamaliguta si usturoi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
RETETA IN IMAGINI
Recomandari pentru tine si casa ta
Pachet consumabile vidare (4role-28cmx5.5m, 1rola- 20cmx6.7m, 36pungi-0.95L)
- 50 %
399.99 lei
199.99 lei
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
- 800 lei
1599.99 lei
799.99 lei
COMENTARII (16)
COMENTEAZA
TORTURI









































