Madeleine-reteta clasica

de ianculubita in Prajituri, 29 Sep 2011 | 44619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 150g zahar
  • 200g faina
  • 2linguri apa floare de portocal
  • 1praf de copt
  • 100g unt topit
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine-reteta clasica:

Se amesteca ouale cu un praf de sare,zahar,apa de floare de portocal,putin lapte,faina si praful de copt cernute impreuna,untul si restul de lapte;formele se ung cu putin unt topit sau ulei cu pensula,apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor 15-20min;pentru ca nu mi-am adus decat o singura forma de madeleine,am folosit si formele de briose.

TIPS-URI

1

apa de floare de portocal,se poate inlocui cu esenta de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine-reteta clasica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

feliciacristea46 1

14.11.2013, 22:20

apa de portocale este la Auchan, aici in Canada nu stiu unde !!!

ianculubita 1

15.11.2013, 09:20

apa floare de portocal,poate fi inlocuita cu esenta de migdale sau vanilie

Rahela Velicu 1

11.12.2017, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]