Mancare de gulii cu carne tocata

de trifadalia in Porc, 8 Mai 2018 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc gulii
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 100 gr orez
  • 2 buc ceapa
  • sare
  • piper
  • 80 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gulii cu carne tocata:

Se curata guliile si ceapa. Intr-o oala se toarna uleiul, se adauga ceapa data pe razatoarea cea mica, se caleste pana devine aurie. Se adauga peste ea carnea tocata si se amesteca pana capata o alta culoare. Peste se adauga guliile feliate, se calesc impreuna, apoi se acopera cu apa sa fiarba. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pana ce ele se fierb, se spala orezul si se pune si el in apa sa fiarba. Cand este fiert, se strecoara se adauga peste guliile si carnea aproape gata. Cu orezul se adauga si in cuptor 10-15 minute pentru a se intrepatrunde gusturile.

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gulii cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

- Andreea - 1

08.05.2018, 22:15

dantes 1

09.05.2018, 10:10

Buna!

trifadalia 1

09.05.2018, 10:41

fetei mele i-a placut foarte mult, mai ales ca acum guliile sunt crude.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gulie, iaurt si sorici