Mancare de naut

de nico15 in Porc, 3 Aug 2017 | 6558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de naut
  • 100 g de ceapa
  • 100 g ardei
  • 1 morcov
  • 2 fire de apio
  • 2 cartofi
  • cimbru
  • 300 g ceafa de porc
  • Pasta de tomate
  • Sare
  • Piper
  • Cilantro
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut:

Punem nautul peste noapte in apa rece, a doua zi in vom pune in oala sub presiune sa se gateasca mai repede si mai bine. Lasam aproximativ 45 de minute, dupa care verificam daca este fiert. 

Curatam si tocam legumele, sotam ceapa, ardeiul, morcovul, telina. Taiem carnea de porc cubulete mici si o vom adauga si pe aceasta peste legume plus cimbru. Lasam se se intrepatrunda bine aromele. Curatam cartofii,  ii taiem in cubulete mici si ii punem la fiert, separat in apa rece cu sare, nu ii punem cu nautul la un loc ca s-ar zdobi.

Verificam daca nautul este fiert, daca este fiert se scurge de supa in care a fiert. Punem in alta cratita nautul fiert si adaugam carnea cu celelalte legume sotate plus cartofi fierti.

Potrivim de sare, piper, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute, aproape de final adaugam cilantro si oprim focul.

 Pofta Buna.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu legume si perisoare