Mancare de pui cu fenicul

de Valclaudia in Pui, 16 Iul 2013 | 8816 vizualizari

 

nu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de rezultat... Clar voi mai incerca sa-l gatesc si in alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de fenicul
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 4 rosii taiate cubulete
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cateva bobite de mustar
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu fenicul:

Spalam carnea si legumele.

Taiem feniculul bucati si il calim in ulei cca 3-4 minute. Adaugam carnea de pui si o acoperim cu apa (1 cana). Condimentam si lasam sa fiarba mancarea acoperita cu un capac cca. 15 minute.

Intoarcem carnea pe cealalta parte, adaugam rosiile taiate cubulete si bobitele de mustar si acoperim din nou mancarea. O lasam sa fiarba la foc mic pana cand scaade lichidul si ramane un fel de ghiveci de legume cu bucati de carne.

Stingem focul la mancare, adaugam patrunjelul verde tocat si mai lasam mancarea acoperita cca 5 minute inainte de a servi (pentru a se intrepatrunde aromele).

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Cred ca ar merge de minune cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval