Mancarica cu ceapa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 6469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari
  • 500 g pulpa porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu ceapa:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati.Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot.

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt.

In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta

Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa

Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos.

Noi am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]