Mancarica de dovlecei

de adry88 in Mancaruri de post, 27 Iun 2013 | 12019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 7 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 morcovi
  • 3 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei:

Intr-o cratita adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam morcovul curatat si taiat cubulete mai mari, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ardeii tocati cubulete (curatati si spalati) si rosii tocate.

Lasam sa se calesca putin impreuna dupa care adaugam dovleceii, curatati si taiati cuburi, apa cat sa acopere si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand aproape sunt fierte legumele adaugam orezul spalat si scurs de apa, pasta de tomate dizolvata in putina apa, potrivim de sare si piper dupa gust.

Dam cratita la cuptor pana este fiert orezul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei